söndag 31 maj 2009

I fina paket

I dag får faktiskt ett antal mödrar ett fint inslaget paket från Göthes bokhandel i Ringen i Stockholm. I paketet ligger ett ex av Klimakteriehäxan - jag hoppas verkligen att valet av gåva på Mors Dag går hem!
Att stå där i vimlet med en bokvagn och ett "signeringsbord" är inte alldeles okomplicerat, den saken är klar. Men trots det fantastiskt vackra vädret, som rimligen höll många shoppare utomhus (jag förstår dem!) såldes på den korta tiden ett 40-tal böcker, långt fler än jag hade vågat hoppas på.

lördag 30 maj 2009

Mors Dag i morgon - och extrapris!

På pingstafton finns jag på Göthes bokhandel i Ringens centrum vid Skanstull i Stockholm där man säljer ”Klimakteriehäxan” till Mors Dags-pris. Det lär till och med sitta affisch om det på plats! Från 12 till 14 träffar ni mig där. Signerar om köparen så önskar (men bara då! inget tvång!)
Kommer du? Och köper en bok, rent av?
Och om du nu inte ska ha nån present så kom ihåg att det är varje mammas rätt att köpa present till sig själv på Mors Dag. Speciellt om ingen annan tänker göra det!

söndag 10 maj 2009

Passande på Mors Dag!

Söndagen den 31 maj är det Mors Dag.
Vill bara påpeka att åtminstone en recensent specifikt påpekat att boken "Klimakteriehäxan" är en bra present till kvinnor med humor.
Ifall någon behöver ett litet förslag, alltså.